© BFM, atv

Bestuurder verliest controle over het stuur en belandt tegen boom: twintiger met zware verwondingen naar ziekenhuis

Brecht -

Op de Bevrijdingsstraat in Brecht is zondagavond een wagen tegen een boom geknald. De 21-jarige bestuurder zat gekneld in zijn wagen en werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

nelo

Het ongeval gebeurde kort na 20.15 uur. “Een bestuurder, rijdend richting Sint-Lenaarts, verloor door onbekende reden de controle over het stuur”, vertelt Stefanie Verstappen van politiezone Voorkempen. “De auto begon te slingeren en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boom aan de zijkant van de weg.”

De bestuurder, een 21-jarige jongeman, zat gekneld in de wagen. Brandweerpost Brecht en een ploeg van Hulpverleningszone Taxandria kwamen ter plaatse om de twintiger te bevrijden. “Hij werd met zware verwondingen en onder begeleiding van de MUG naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is voorlopig niet meer info bekend”, aldus Verstappen.

Door het ongeval was de Bevrijdingsstraat in Brecht een tijdlang in beide rijrichtingen afgesloten. De wagen was niet meer rijvaardig en moest worden getakeld.

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV