Britney Spears onthult waarom ze naaktfoto’s maakt en verspreidt

Wie met enige regelmaat een kijkje neemt op het Instagram-profiel van Britney Spears, ziet daar veel bloot voorbijkomen. In haar memoires The woman in me, die dinsdag verschijnen, legt de 41-jarige zangeres uit waarom ze die naaktfoto’s maakt en deelt.

Bron: The New York Times, De Telegraaf

“Ik weet dat veel mensen niet begrijpen waarom ik ervan hou om naakt of in nieuwe jurken foto’s van mezelf te maken”, schrijft Spears in een fragment van het boek dat nu al is gepubliceerd door de Amerikaanse krant The New York Times. “Ik denk dat, als mensen net als ik duizenden keren door andere mensen waren gefotografeerd voor goedkeuring van anderen, ze zouden begrijpen dat ik nu veel plezier haal uit het poseren op een manier waarop ik me sexy voel.”

Spears stond van 2008 tot eind 2021 onder curatele van haar vader, nadat ze in 2008 een mentale inzinking had gehad. Sinds het bewindvoerderschap is beëindigd, deelt de zangeres vaak foto’s van zichzelf waarop zij naakt te zien is.

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Veel van haar fans maken zich zorgen om Spears’ bij momenten bizarre posts op sociale media. In september deelde de Amerikaanse bijvoorbeeld een reeks video’s waarin ze leek te dansen met messen. Later onthulde ze dat het geen echte messen waren, maar valse exemplaren. Ze kreeg echter wel een bezoekje van de politie, die kwam controleren of het wel oké was met haar.

De langverwachte Britney-autobiografie verschijnt op 24 oktober wereldwijd en bevat een reeks onthullingen over haar privéleven. Zo heeft Britney kennelijk abortus ondergaan tijdens haar relatie met Justin Timberlake .“Tot op de dag van vandaag is het een van de meest pijnlijke dingen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt”, schreef ze erover.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER