© Instagram

Brecht uit ‘Blind getrouwd’: “Ik at al mijn verdriet weg en was gevaarlijk zwaarlijvig”

“Ik moet iets opbiechten”, zegt Brecht De Geyter in een post op Instagram. De Gentenaar, die in Blind getrouwd een koppel vormde met Dziubi Steenbergen, vertelt dat hij zich onzeker voelt in de fitness. “Voornamelijk omdat ik obesitas had in het middelbaar.”

wver

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen vormden een erg populair koppel in de VTM-reeks Blind getrouwd. Ze besloten ook na het programma met elkaar verder te gaan, maar een halfjaar geleden kondigden Brecht en Dziubi aan dat ze toch uit elkaar waren. De “diepere gevoelens” ontbraken, zo klonk het op Instagram.

“Vroeger at ik al mijn verdriet weg en was ik gevaarlijk zwaarlijvig”, onthult Brecht nu in een openhartige video op Instagram. “Ik voelde me heel opgesloten. Ik was mezelf niet en zag mezelf ook niet graag. Zelfs een diëtiste werkte niet.” (Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na zijn coming-out voelde Brecht zich mentaal en fysiek beter. “Ook omdat ik ging hardlopen, maar daar knelt nu het schoentje omdat ik mijn enkel heb omgeslagen. Om die reden ben ik naar de fitness gegaan”, aldus de twintiger. “Toch zegt een stemmetje in mijn hoofd dat ik eigenlijk helemaal niet thuishoor tussen al die spierbundels. Zo ben ik niet, ik kan dat niet. Ik stak dat zo in mijn hoofd, waardoor die drempel steeds zo hoog lag en ik toch niet ging. Maar nu ik al zolang thuis zit, wil ik weer beginnen sporten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer