‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two’ uitgesteld naar 2025

Fans van Tom Cruise in Mission Impossible zullen nog even geduld moeten hebben. Nadat Dead Reckoning Part One enkele maanden geleden in de bioscoop verscheen, werd verwacht dat het tweede deel in 2024 zou volgen. Dat is niet langer het geval, aangezien de release is uitgesteld naar 2025.

De stakingen in Hollywood beginnen enorm veel invloed te hebben op het releaseschema van 2024. Ondertussen zijn al heel wat producties vertraagd, waardoor ook releasedatums niet zullen gehaald worden. Zo raakte gisteren al bekend dat Deadpool 3 later zal uitkomen dan verwacht en nu volgt ook Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two. Die laatste zal nu pas in 2025 verschijnen.

Mission: Impossible – Dead Reckoning

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One stonden Ethan Hunt en de rest van IMF voor hun gevaarlijkste missie tot nu toe. Ze moesten een levensgevaarlijk nieuw wapen opsporen dat de volledige mensheid kon bedreigen als het in de verkeerde handen viel.

Die missie bracht hem over heel de wereld tijdens een dodelijke race. Daarnaast werd Ethan geconfronteerd met zaken uit het verleden, die de taak nog extra bemoeilijkten. Om de geheime vijand te verslaan, moest hij het leven riskeren van mensen die hem dierbaar zijn.

Vertraging

Net zoals bij het eerste deel, dat vertraging opliep door het coronavirus, zal nu ook het tweede deel later verschijnen dan verwacht. Oorspronkelijk zou Part Two namelijk al op 28 juni 2024 verschijnen, maar dat zal nu bijna een jaar uitgesteld worden. De nieuwe releasedatum valt namelijk pas op 23 mei 2025.

Wat er in die tweede film precies staat te gebeuren, valt nog af te wachten. Al is het duidelijk dat hij in eerste instantie zal verdergaan op de grote cliffhanger uit het eerste deel.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two zal op 23 mei 2025 verschijnen.

Meer
Lees meer...