© Pieter Van der Aa

Theatergroep Pol Stas zorgt voor flower power op het podium

Sint-Truiden -

Eind deze week staan de acteurs van theatergroep Pol Stas weer op de planken. Dat doen ze dit met ‘Abigail’s Party’, een satirische komedie in de jaren 70 die het huwelijk op de korrel neemt.

Hilde Koppen

Beverly is een would-be vamp die op Demis Roussos valt, haar echtgenoot Laurent een harkerig type dat in vastgoed doet. Een keurig koppel uit de middenklasse. Ze geven een cocktailparty ter ere van de nieuwe buren: Angela, een naïeve, babbelzieke verpleegster en haar man Tony, een zwijgzame computernerd. Ook buurvrouw Suzanne, een brave, alleenstaande moeder is uitgenodigd. De kennismaking bij het eerste glas verloopt vlot, maar vele rondjes later wordt het steeds moeilijker om het gezellig te houden. In Groot-Brittannië is het stuk een absolute cult-hit.

Cast: Amélie Gerard, Céline Malyster, Miranda Vanhees, Tom Francis en Kris Termonia, auteur: Mike Leigh, regie: Sigi RoosenVoorstellingen: donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober om 20.15 uur in CC De BogaardTickets (12 euro voor volwassenen, 8 euro voor studenten) via www.theatergroeppolstas.com of 0486/.88.97.14 of via CC De Bogaard (011/70.17.00 tussen 12 en 18 uur)
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer