Elisabeth Lucie Baeten lacht met “stoeme” uitschakeling ‘Slimste Mens’: “Genant? Néé. Vernederend zou ik zeggen”

Instagramfenomeen Elisabeth Lucie Baeten overleefde haar derde aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ niet. Voor de gelegenheid wordt ‘Katrien van Politiek PR’ even ‘Julie van Showbizz PR’. Julie heeft één goede raad voor haar vernederde cliënte: “Blijf maar binnen deze week.”

edb

“Stoem hè!”, roept Julie van Showbizz PR uit wanneer Elisabeth haar opbelt. “Hoe is dat kunnen gebeuren, maske?” Elisabeth Baeten liet zich in het finalespel tegen Alex Agnew strategisch twintig seconden zakken. Twee antwoorden had ze nodig om de komiek naar huis te spelen, maar ze vond maar één trefwoord over Kofi Annan. Na drie afleveringen is het avontuur gedaan voor de Antwerpse, terwijl ze hier en daar al ‘een opkomend fenomeen’ genoemd werd. “Genant? Néé, dat mag je niet zeggen Elisabeth”, vindt Julie. “Vernederend zou ik zeggen. En op nationaal niveau hè.”

LEES OOK. ‘Katrien van Politiek PR’ slaat weer toe: “Wij dachten dat het een grap was dat u de persconferentie op café wilde doen”

De voorbije weken gingen de filmpjes met ‘Katrien van Politiek PR’ snel het internet rond. Elisabeth haalt daarin onder meer Vincent Van Quickenborne en Conner Rousseau door de mangel. In haar nieuwste video is ze zelf het mikpunt van spot. Julie van Showbizz PR slaat duidelijk aan op Instagram. De video verzamelde op enkele uren meer dan 10.000 hartjes. BV’s mogen zich al lichtjes zorgen beginnen maken.

LEES OOK. Elisabeth Lucie Baeten (32), de nieuwe prinses van de politieke satire: “Het is een beetje ontploft”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER