Ondervraging Hamasterroristen
Volledig scherm
Ondervraging Hamasterroristen © Videostill

KIJK. Ondervraagde Hamas-terroristen bekennen gruweldaden en onthullen: “Beloning van 10.000 dollar en appartement per gijzelaar”

Terroristen van Hamas vertellen tijdens hun ondervraging hoe ze Israëlische burgers , waaronder vrouwen en kinderen, hebben onthoofd, vermoord, verkracht én anderen hebben ontvoerd. “Ons werd verteld ‘wie een gijzelaar naar Gaza brengt, krijgt 10.000 dollar (9.500 euro) en een appartement’.” Dat blijkt uit video’s van de verhoren die de Israëlische veiligheidsdiensten hebben vrijgegeven.

25 reacties

  • pieter vandenberghe

    6 maanden geleden
    Daarvoor dient de steun van vele ngo's en europa dus voor. Omschreven als wederopbouw voor de lokale bevolking.
  • Erik Bervoets

    6 maanden geleden
    Voor geld danst den beer, luidt het spreekwoord. Zo is het altijd gegaan en het zal altijd zo blijven. Geef die terroristen toch geen geld meer.
  • Patricia Helewaut

    6 maanden geleden
    En dan doen ze alsof het voor hun volk is , voor gerechtigheid , tegen onderdrukking.Terwijl het enkel voor geld is , machtswellust , om te willen doden.
  • Jonah Kemps

    6 maanden geleden
    Beangstigend hoe mensen te manipuleren of bedreigen vallen en over te gaan tot deze gruweldaden. Alle vormen van radicalisatie moeten toch gewoon aangepakt worden om de mensheid te beschermen lijkt mij.
  • Yves Danckaert

    6 maanden geleden
    Altijd wordt de wereld ingedeeld in goede en slechten terwijl de misdaden aan twee zijden gebeuren, van de ene zijde is dat gerechtvaardigd en van de andere zijde verwerpelijk. Het doden doen we het al decennia na descenia. Waanzin is een continuüm.