© rr

© BELGA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Hersenschudding voor Bouhanni na zware val in Ronde van Yorkshire

Zaterdag kraaide hij nog victorie toen hij de tweede rit in de Ronde van Yorkshire won in de sprint, maar zondag was het vooral een eng beeld dat Nacer Bouhanni naliet op de netvliezen. De Franse sprinter smakte hard tegen het asfalt en verloor daarbij het bewustzijn. Bij die val liep hij een zware hersenschudding op, maar geen breuken. Dat liet zijn team weten.

eadp

Met nog 25 kilometer op de teller gebeurde het: Bouhanni belandde bij een val hard tegen het asfalt en verloor daarbij het bewustzijn. De tv-beelden toonden een roerloze Bouhanni, wat even het ergste deed vrezen. Volgens Cofidis werd Bouhanni ogenblikkelijk naar het ziekenhuis gebracht met de ambulance, waarin hij gauw bij bewustzijn kwam.

Maandagmorgen kampte Bouhanni nog met “hoofdpijn en gezichtsstoornissen”. “Onze renner is intussen thuis”, aldus Cofidis. Er volgt nog een neurologisch onderzoek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen