De voorbije weken werden er meldingen gedaan van de aanwezigheid van de bloedzuigende insecten in heel Frankrijk, en in het bijzonder in de regio rond Parijs.
Volledig scherm
De voorbije weken werden er meldingen gedaan van de aanwezigheid van de bloedzuigende insecten in heel Frankrijk, en in het bijzonder in de regio rond Parijs. © REUTERS / REUTERSF

Franse inlichtingendiensten: “Rusland wakkert angst over bedwantsenplaag in Frankrijk aan”

Volgens Franse inlichtingendiensten heeft Rusland de paniek rond de bedwantsenplaag aangewakkerd. Gemelde uitbraken in metro’s en bioscopen domineren al wekenlang de krantenkoppen bij onze zuiderburen.

5 reacties

  • Stephan Priem

    6 maanden geleden
    Voor zover ik weet werd alles verspreid door de lokale media of laten zij zich misleiden door de Russen want dan zitten we wel met een probleem.
  • Kristine Delacourt

    6 maanden geleden
    Dat doen ze al minstens 20 jaar op alle vlakken. Rusland is deels verantwoordelijk voor de polarisatie van het publiek debat. Zij willen de westerse samenlevingen van binnenuit kapot maken.
  • Joris Janssens

    6 maanden geleden
    Met andere woorden, er is wel degelijk een plaag en Rusland speelt gewoon opportunist.
  • Marco brilmans

    6 maanden geleden
    Zou niet de eerste keer zijn dat een bepaalde gezondheidscrisis gebanaliseerd en geminimaliseerd wordt, om de negatieve publiciteit te counteren. Ik ben toch enigzins op m'n hoede, want waar rook is, is vuur.
  • René De Troch

    6 maanden geleden
    Rusland? Ik heb het vooral uitgebreid in onze media gehoord en gelezen.