De echtgenoot van Ivanka Trump was tijdens het presidentschap van zijn schoonvader nauw betrokken bij diplomatieke initiatieven in het Midden-Oosten. Kushner droeg bij aan de totstandkoming van de Abraham-akkoorden tussen Israël en andere landen in de regio.
Volledig scherm
De echtgenoot van Ivanka Trump was tijdens het presidentschap van zijn schoonvader nauw betrokken bij diplomatieke initiatieven in het Midden-Oosten. Kushner droeg bij aan de totstandkoming van de Abraham-akkoorden tussen Israël en andere landen in de regio. © ANP / EPA / AFP

Schoonzoon Trump hekelt pro-Palestijnse protesten: "Ze snappen er niets van, ze zouden moeten betogen tegen Hamas”

De schoonzoon en voormalig topadviseur van Donald Trump heeft pro-Palestijnse protesten bekritiseerd. Jared Kushner zei op een conferentie in Saudi-Arabië dat deelnemers aan dergelijke acties “het niet snappen”.

23 reacties

  • Eric Van den Bergh

    6 maanden geleden
    Hij heeft gelijk!
  • Gaston Miar

    6 maanden geleden
    En wat zegt hij over wat Israëli al 75 jaar het Palestijnse volk aandoen??
  • peter destoop

    6 maanden geleden
    USA en israel zijn 2 handen op een buik. de VS heeft hen nodig voor het geld. Anders was de liefde al lang over.
  • Karel Valgaern

    6 maanden geleden
    Hoe je het ook wil draaien of keren, het is inderdaad zo dat hamas het grootste gevaar is voor de palestijnen. Al willen pro dit nooit toegeven. En steeds word er gezegd dat niet alle palestijnen hamas zijn, wat ook waar is, maar toch grote aanhang heeft bij palestijnen. Dat word ook nooit toegegeven en dus maar weggemoffeld onder de vlag van "onschuldige burgers". hamas en pij hebben nog steeds de vernietiging van Israël als doel. Zolang dit is ga je nooit over vrede kunnen praten.
  • Joske Vermeulen

    6 maanden geleden
    Niks geloven van die gast. Hij spreekt zich enkel uit in het voordeel van Israël. Ze hebben allemaal een dubbele agenda. Mensen trap er niet in