Zaterdag is weer tijd voor Halloween Heers, een angstaanjagende griezeltocht in de Heerse velden.© frmi

Halloweentocht met 200 griezelfiguren rond voetbalterreinen van Heers VV

Heers -

Zaterdag (28 oktober) is weer tijd voor Halloween Heers, een angstaanjagende griezeltocht in de velden rond de voetbalterreinen van Heers VV.

De Heerse halloweentocht is al aan zijn vijfde editie toe. “Vorig jaar was een topeditie met liefst 4.500 deelnemers”, vertelt Steven Tuts van het organisatieteam HalloweenHeers. “We hopen opnieuw zo veel volk te verwachten op onze tocht van 4 km door de Heerse velden en bossen. Die hebben we nu nog verbeterd en spannender gemaakt. Meer dan 200 figuranten, verdeeld over 20 standen, zullen de wandelaars de stuipen op het lijf jagen. De schrikgroepen zijn jeugdbewegingen en carnavalsverenigingen uit Heers en de omliggende gemeenten. En Illusion Dance Company zal voor een bangelijk dansoptreden zorgen. Na de tocht kan je op het gemak bekomen van alle emoties met een hapje en een drankje in ons griezeldorp.”

Kindvriendelijk

Starten voor de griezeltocht kan vanaf 18.30 uur aan de voetbalterreinen van Heers VV (Raes van Heerslaan). “Tot 20 uur houden we het kindvriendelijk met zelfs een ‘trick en treat’, voor de kinderen moet het vooral een kennismaking zijn”, aldus Tuts. “De laatste groepen zullen om 22.30 uur vertrekken.” Voor de kinderen van 3 tot 12 jaar is de deelnameprijs 6 euro in voorverkoop, volwassenen betalen 8 euro. Honden zijn niet toegelaten, de route is ook erg moeilijk toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Info en tickets: www.halloweenheers.be.(frmi)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer