rv
Volledig scherm
© rv

Een van de machtigste drugsbaronnen uit Marseille opgepakt in Brussel: identificatie moeilijk door plastische chirurgie

Een van de machtigste drugsbaronnen uit de Franse stad Marseille is dinsdag gearresteerd in Brussel. Dat is door de federale politie bevestigd aan HLN. De man, Kamel N., staat aan het hoofd van een drugskartel dat de cocaïnehandel in de tweede grootste stad van Frankrijk onder controle heeft. Zijn identificatie was niet makkelijk, omdat de man een valse identiteit aannam en plastische chirurgie onderging.

13 reacties

  • Jo Nijs

    6 maanden geleden
    Misschien toch maar terugkomen op het vrij verkeer van personen in Schengen zones ?? Was ook al een pijnpunt tijdens corona. Terug controles aan de grens en alleen vrij verkeer van goederen !
  • jacobs rudy

    6 maanden geleden
    Belgie is toch zo een heerlijk land mijnheer ,voor de crimineel althans,pakkans laag,en als ze dan toch opgepakt worden ,mogen ze verblijf in een 5 sterren hotel,met alle luxe voorzien ,drie maaltijden naar keuze pc tv gsm of telefoon,en als toetje onbepaalde keren prive bezoekjes,waarom nog werken als je hier zo bedient wordt en op de koop toe voorlopig nog veilig ook,een brave gepensioneerde burger heeft het slechter in dit land.
  • Marc Verlinden

    6 maanden geleden
    Puik werk van politie. Hopelijk wordt deze man snel uitgeleverd aan Frankrijk.
  • Leonarda Van Opbroecke

    6 maanden geleden
    België...place to be voor de criminelen in diverse sectoren. Ze weten dat ze hier ongemoeid hun activiteiten kunnen voortzetten. Worden ze toch opgepakt ook geen probleem. Van de magistraten of procureurs mogen ze beschikken om later, veel later, zelfs ooit zich te komen verantwoirden voor hun daden.
  • Ronny plovie

    6 maanden geleden
    Nogmaals een bewijs dat België een land is waar iedereen kan verblijven, van gewone werkende of gepensioneerde burger tot de grootste criminelen, van schoolgaande kinderen tot jeugdige criminaliteit, van hoogste loonwig van 53 procent tot de hoogste staatsschuld