De eenhoorn van Linde en Bente reist de wereld rond ter nagedachtenis van hun verongelukte ouders. Marie Van Hool neemt de unicorn mee naar zijn droombestemming: Honolulu.
Volledig scherm
PREMIUM
De eenhoorn van Linde en Bente reist de wereld rond ter nagedachtenis van hun verongelukte ouders. Marie Van Hool neemt de unicorn mee naar zijn droombestemming: Honolulu. © Klaas De Scheirder

Linde (10) en Bente (7) sturen knuffel met foto van verongelukte ouders op reis, Marie vervult droombestemming: “Eenhoorn gaat naar Honolulu”

Marie van Hool (28) uit Antwerpen vertrekt zaterdag naar Hawaï en neemt een bijzonder reiscompagnon mee: de eenhoornknuffel van Linde en Bente. De meisjes verloren vorig jaar hun ouders bij een verkeersongeval in Koningshooikt. Omdat hun ouders zo graag reisden, ontstond het idee om hen op wereldreis te sturen. Honolulu werd de droombestemming en met de vakantieplannen van Marie gaat die binnenkort in vervulling. Maar zijn eindbestemming heeft de eenhoorn nog niet bereikt: “Binnenkort reist hij naar Japan.”

  1. “In WhatsApp-groepje verwensten ze moslims naar de hel”: na vrijspraak voor racisme komen Antwerpse agenten nu voor hof van beroep
    PREMIUM

    “In Whats­App-groep­je verwensten ze moslims naar de hel”: na vrijspraak voor racisme komen Antwerpse agenten nu voor hof van beroep

    Machopraat over vrouwen, pestgedrag tegenover collega's met een beperking en moslims die naar de hel worden verwenst... Niet meteen wat je verwacht van een WhatsApp-groep van agenten. Toch bevond de correctionele rechtbank van Antwerpen in eerste aanleg geen enkele van de 29 agenten van de Antwerpse lokale politie en het veiligheidskorps van de FOD Justitie schuldig aan inbreuken op de racismewet. De helft van de groep bleek wél schuldig aan pesterijen. Vandaag krijgt de rechtszaak een staartje voor het hof van beroep.
    Antwerpen
  2. RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkiezingsshow in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”
    PREMIUM

    RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkie­zings­show in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”

    Jan Jaap van der Wals ‘Geen Stem’ heeft naar eigen zeggen geen enkele consequenties voor het stemgedrag in Vlaanderen. Maar een duidelijke boodschap heeft hij wel in zijn grote verkiezingsshow richting 9 juni. “Er is niemand in dit land die zegt wat je móet doen. Of tenminste: nóg niet”, waarschuwt hij om zeker op ‘de goei’ te stemmen. En ook voor een overwegend links publiek - dat merk je aan de reacties - blijken mopjes over de grote Bart De Wever (N-VA) toch gevoelig te liggen in Antwerpen.
    Antwerpen