President Vladimir Poetin keek vanop afstand mee.
Volledig scherm
President Vladimir Poetin keek vanop afstand mee. © via REUTERS

Rusland oefent onder toeziend oog van Poetin op “enorme nucleaire vergeldingsaanval”

Rusland heeft volgens het Kremlin met succes zijn vermogen om een “enorme nucleaire vergeldingsaanval” uit te voeren getest. Bij de oefening zijn ballistische en kruisraketten gelanceerd en president Vladimir Poetin heeft op afstand meegekeken.

26 reacties

  • Wilfried Derynck

    6 maanden geleden
    Gewoon bluffen omdat ze niets anders meer hebben. Die weten toch ook, dat zodra er ook maar één kernraket vertrekt, een paar minuten later, Rusland gewoon niet meer bestaat
  • ALFRED PAUWELS

    6 maanden geleden
    Die mensen verkopen gewoon prietpraat. Dat is hun enige wapen dat ze hebben angst oproepen en dreigementen. Zelfs al gooien ze die steden plat. Ze weten goed genoeg dat ze in de kortste keren een tegenaanval zullen mogen incasseren, die Rusland plat legt. Dus dat is pure zelfmoord. Die oorlog kan nooit door hen gewonnen worden, want dat is een oorlog tussen het Westen en de VS en Rusland. De VS gaan nooit het onderspit delven.
  • Serge Musch

    6 maanden geleden
    De frontlijn/grens / staat vast. Wapenstilstand zou elke dag vele jonge levens redden en veel geld sparen. Het spel is al een jaar gespeeld maar de realiteit wordt nergens aanvaard. En ja, ook het Westen heeft boter op het hoofd!
  • patrick vanderborght

    6 maanden geleden
    Tis hoog tijd dat de grote baas in rusland zijn kopje neerlegt
  • yabou jack

    6 maanden geleden
    Niemand heeft ooit Rusland op de knieën gekregen en dat zal ook nooit gebeuren.Het enigste wat er kan gebeuren is de ondergang van de hele mensheid als de wereld steeds geregeerd word door paljassen.