BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Het Antwerps verhaal begint steevast leuk en hoopgevend, maar naarmate je de pagina’s omdraait, verandert de teneur...”

Goed begonnen is... Ach, vergeet het spreekwoord. Antwerp FC eindigde de avond opnieuw met een wrang gevoel. De conclusie: als het tempo in de Champions League de hoogte ingaat, smelt een voorsprong als sneeuw voor de zon.

12 reacties

  • eric reynebeau

    7 maanden geleden
    Het spelerskapitaal van F.C. Porto wordt op 290 miljoen euro geraamd dat van Antwerp op 120 miljoen euro. Nog vragen?
  • Danny Callaert

    7 maanden geleden
    Het zou helpen als antwerp een echte spits zou hebben. Janssens is nu wel dé kandidaat voor de meest waardeloze spits van jpl.
  • Wim Alaerts

    7 maanden geleden
    Waarom zou Antwerp niet thuishoren in Champions League, AEK Athene misschien wel ? Gewoon gebrek aan ervaring.
  • stefaan lalonge

    7 maanden geleden
    Vorig jaar de dubbel wat fantastisch was, chapeau aan de mannen. Dit Antwerp is een goede ploeg, veel inzet met veel spelers van hetzelfde niveau. Na Porto is de conclusie dat het niet alleen het gebrek aan ervaring is maar vooral het ontbreken van enkele spelers met een ietsje meer klasse. Spelers die door hun beweeglijkheid, snelheid en techniciteit het verschil kunnen maken. Moeilijk te vinden deze mannen en vooral duur.
  • James Williams

    7 maanden geleden
    Wet van de sterkste, zo simpel is het. Gelukkig zit Brugge nog in een grotere crisis dan Antwerp en pakt de great old daar zondag vlot de 3 punten tegen een tegenstrever die vele klassen lager is dan porto.