Vincent De Dobbeleer, CEO van June Energy
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent De Dobbeleer, CEO van June Energy © Photonews / RV

Het regent herfstpromo’s bij energieleveranciers, maar let op voor deze kleine lettertjes

Zoals elk jaar zetten energieleveranciers ook deze herfstperiode zwaar in om nieuwe klanten binnen te halen, met veelal aanlokkelijke voorstellen. Maar Vincent De Dobbeleer, CEO van June Energy dat elke dag de energiemarkt analyseert, waarschuwt: “Sommige leveranciers gebruiken een achterpoortje waardoor wie vroegtijdig overstapt toch moet bijbetalen.” De expert legt uit waar je op moet letten en welke energieleveranciers deze methode gebruiken.

30 reacties

  • Carel Gruwez

    6 maanden geleden
    om nog maar de zwijgen van de DOMME digitale meter investeer in zonnepanelen om je huis te verwarmen en wat doen ze, je eigen opbrengst afpakken zodat men nu verplicht is om te verwarmen met pellets ipv opgewekte elektriciteit
  • Luc Devriese

    6 maanden geleden
    De prijs zou verplicht moeten aangeduid worden per kwh zodat alles veel duidelijker word voor de gewone mens
  • Hubert Vanmechelen

    6 maanden geleden
    Weet je nog, Tinne Van der Straeten .. bevoorradingszekerheid en betaalbaarheid. Mijn vast kontract (3jaar) loopt weldra af en ik heb de test gedaan. Wat ik bij het begin per twee maand betaalde wordt nu maandelijks te betalen. M.a.w. een verdubbeling op 3 jaar qua elec. Van betaalbaarheid gesproken. Maar waar zit Tinne? Je hoort of ziet ze niet meer.
  • pol Van den Berghe

    6 maanden geleden
    En ons Tine laat maar begaag enkel met de sociale gevallen houdt zij zich bezig want dat brengt stemmen op. Wanneer ik ecopower vraag om een prijs per kwh krijg ik het antwoord dat dit niet kan omdat het van teveel factoren afhangt en hun prijs is ook half vast half variabel
  • Danny Vanderheyden

    6 maanden geleden
    Waarom heeft elke maatschappij verschillende tariefformules? Er kan maar EEN tarief het voordeligste zijn per leverancier. Probleem opgelost.