Man droomt dat hij 120 miljoen euro gaat winnen met Euromillions en dag erna wordt het werkelijkheid

“Mijn onderbewustzijn heeft me een berichtje gestuurd.” Een Franse winnaar van een Euromillions-jackpot heeft verklaard dat hij de dag voor de trekking gedroomd had hij 120 miljoen euro zou winnen. In werkelijkheid bleek het nog meer te zijn.

mtm

Een echtpaar uit Levallois-Perret, in het Franse departement Hauts-de-Seine, won in september de Euromillions-jackpot van 130 miljoen euro, zo maakte de Franse nationale loterij La Française des Jeux donderdag bekend. Met de cijfers 9, 11, 13, 21 en 32 en de sterren 2 en 7 had het koppel, dat anoniem wenst te blijven, als enige de juiste combinatie aangevinkt.

Hoewel de kans op de grote jackpot amper 1 op de 140 miljoen is, wisten de Fransen dat ze gingen winnen. Althans, de man had een dag voor de trekking gedroomd dat ze 120 miljoen euro zouden winnen. Toen ze een dag later - tijdens een diner met vrienden - de resultaten van de trekking controleerden, merkten ze op dat ze inderdaad de jackpot hadden binnengehaald. Geen 120, maar wel 130 miljoen euro. De grootste jackpot van het jaar in Frankrijk. “Het was alsof we een uppercut kregen”, getuigt de man. “Het lijkt erop dat mijn onderbewuste me een berichtje heeft gestuurd dat we zouden winnen.”

Hoewel het echtpaar er een aantal “moeilijke jaren” op heeft zitten, is er geen sprake van dat ze al het geld nu zomaar gaan “verbrassen” aan luxegoederen als horloges, sieraden of een jacht. “We zijn gewoon van plan om te genieten van ons vervroegd pensioen, misschien reizen we de wereld wat rond”, luidt het. “Daarnaast gaan we ook onze dierbaren wat helpen, net als goede doelen die ons na aan het hart liggen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer