Politie zoekt getuigen van poging tot ontvoering van twaalfjarige in Kerkom-bij-Sint-Truiden

© TVL

Sint-Truiden -

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot ontvoering in het centrum van Kerkom. Een meisje van twaalf jaar werd er dinsdag benaderd door een onbekende man. Hij vroeg om in de auto te stappen. De verdachte reed weg toen er nog iemand op straat kwam.

De feiten gebeurden dinsdag 24 oktober rond 7.30 uur. Het meisje wandelde van haar huis via Kerkom-Dorp naar de bushalte in de Truilingenstraat. In Kerkom-Dorp, ter hoogte van het kruispunt met Kasteelzicht, werd ze een eerste keer aangesproken door de man in een auto. Een tweede keer gebeurde het in de Truilingenstraat. Hij zei ‘kom’ en deed teken om in te stappen. Het meisje zei ‘nee’ en wandelde verder. Toen uit een van de huizen nog een persoon kwam, reed de man weg.

Dertiger

De verdachte is een man van rond de 30 jaar met een getaande huidskleur, kort zwart haar en grote oren en neus. Volgens de persoonsbeschrijving is hij corpulent en spreekt hij gebroken Nederlands. Op het moment van de feiten droeg hij donkere kledij en reed hij in een kleine grijs/zwarte auto.  mm

Wie meer informatie heeft, kan contact met ons opnemen via 011-70 19 11
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen