Elon Musk nam een jaar geleden het toenmalige Twitter over voor 44 miljard dollar.
Volledig scherm
Elon Musk nam een jaar geleden het toenmalige Twitter over voor 44 miljard dollar. © REUTERS / AP

Elon Musk wil dat socialemediaplatform X strijd aangaat met YouTube en LinkedIn

Elon Musk wil op zijn socialemediaplatform X de strijd aanbinden met YouTube en LinkedIn op het gebied van videodiensten en personeelswerving. Ook wil Musk een persberichtendienst met de naam XWire oprichten. Musk en Yaccarino kondigden dit aan tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van de overname van het voormalige Twitter, precies een jaar geleden.

2 reacties

  • Gijs De Wachter

    6 maanden geleden
    Daar was ik ook aan aan’t denken. Als je daar personeel voor hebt,moet je je daar niet mee bezig houden. Om het woord ‘moeien’ niet te hoeven gebruiken. Ik denk dat hij ook niet houdt van het woord ‘regels’ dus hou u bezig met uw eigen zaken. Die hebben het moeilijk genoeg nu. Onder de druk van China. Als je dat al kan mag je nog eens terug komen. Op een vriendelijke manier. Als je dat niet kan,moet je geen social media overnemen hè zeg 🙄
  • jimmy nuyts

    6 maanden geleden
    Musk moet eens leren zijn mond te houden over X. hij is eigenaar maar geen CEO meer. Hij brengt zijn CEO in de problemen op deze manier. Anders is het heel duidelijk dat zij enkel maar de titel draagt en verder geen enkele macht heeft...Het is ook zeer duidelijk dat hij van X vooral een platform van de rijke idioten wilt maken.