Geert Van Rampelberg.© kfd

Acteur Geert Van Rampelberg voor het eerst te zien in een musical

‘Red Star Line’, de succesvolle musical van Studio 100, krijgt er een belangrijke naam bij. Iemand die bovendien nooit eerder in het musicalwereldje te vinden was.

Tom Vets

Vanaf volgend voorjaar zal de bekende acteur Geert Van Rampelberg (48) een deel van de opvoeringen voor zijn rekening nemen. Hij vertolkt vanaf maart afwisselend de rol van Walter met collega Peter Van de Velde. Van Rampelberg is bekend van series als De Infiltrant en Code 37. “Ik snap helemaal waarom het een spektakel-musical genoemd wordt. Red Star Line is groots en indrukwekkend, echt fantastisch. Hierin mogen meespelen vind ik enorm spannend, maar ik kijk er vooral naar uit”, blikt Geert vooruit.

Er zijn al tientallen opvoeringen achter de rug, maar door de aanhoudende belangstelling blijven er nieuwe data gepland worden. Omdat sommige acteurs niet altijd meer beschikbaar zijn, zijn er al een poosje andere mensen aangesproken om de rol over te nemen. Zo voegden zich reeds Tine Embrechts, Bert Verbeke, Femke Verschueren en Hugo Sigal bij de cast.

Het gaat nog altijd goed met Red Star Line. Intussen is de kaap van 300.000 tickets overschreden. Daarom zijn er dus nieuwe voorstellingen voorzien vanaf maart 2024.

Tickets: www.redstarline.nu

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER