Archiefbeeld.© BELGAIMAGE

Drie tieners vermoorden dakloze in Duitsland en zetten alles op film

Duitse speurders hebben drie jongens van amper 14 en 15 jaar oud opgepakt nadat ze in een huiveringwekkende video herkend werden na de mishandeling en dood van een dakloze man.

wver
Bron: Bild

Het lichaam van het slachtoffer werd aangetroffen in een park , vlakbij een rustige woonwijk in Horn-Bad Meinberg, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Nog diezelfde dag meldde een getuige dat hij enkele tieners had herkend op videobeelden die waren gemaakt op de plaats van de misdaad. “Een van de daders heeft de feiten gefilmd en de beelden daarna gedeeld. Iemand die de video heeft gezien, is naar de politie gestapt”, luidt het in een mededeling van het parket.

Twee 15-jarigen werden opgepakt voor verhoor en legden bekentenissen af. De verklaringen van de tieners zetten de speurders ook op het spoor van een derde medeplichtige. De jongen van 14 jaar oud werd thuis opgepakt en meegenomen voor ondervraging. Vandaag wordt een autopsie uitgevoerd op het lichaam van het slachtoffer, maar speurders twijfelen er niet aan dat hij om het leven is gekomen nadat hij werd geslagen en neergestoken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer