© RSCA Studio

Anderlecht gaat langer door met sportief verantwoordelijke Jesper Fredberg: aflopend contract omgezet in contract onbepaalde duur

Anderlecht heeft het contract van CEO Sports Jesper Fredberg verlengd. Zijn huidige overeenkomst zou eind dit seizoen aflopen en is nu omgezet in een contract onbepaalde duur. Eerder verlengde Paars-Wit ook al het contract van Brian Riemer, de coach die door Fredberg werd binnengehaald.

Michael Van Damme

De 42-jarige Deen werkt sinds november 2022 voor Paars-Wit. Hij tekende aanvankelijk een contract tot de zomer van 2024. Dat contract is nu omgezet in een samenwerking van onbepaalde duur.

Jesper Fredberg haalde Brian Riemer aan boord als hoofdcoach van het eerste elftal en trok in de afgelopen transferperiode liefst 12 nieuwe spelers aan. RSCA staat na speeldagen tweede in de competitie met 21 punten, vier minder dan leider Union.

Fredberg vroeg tijd om Anderlecht weer te brengen waar het ooit stond en met deze nieuwe overeenkomst lijkt het bestuur daaraan tegemoet te komen.

Eerder verlengde Anderlecht het eveneens op het einde van dit seizoen aflopende contract van Brian Riemer, de coach die door Fredberg werd binnengehaald, tot de zomer van 2026.

Twee duidelijke signalen dat Anderlecht tevreden is over zijn Deense tandem.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer