© IMAGO/Eibner

Rapper 50 Cent gaat halfuurtje sporten in Brussels fitnesscentrum

In de fitnessclub Jims aan de Naamsepoort in Brussel kregen ze vrijdag een opvallende gast over de vloer. De Amerikaanse rapper 50 Cent kwam er namelijk een halfuurtje sporten.

Vrijdagnamiddag liepen plots drie bodyguards het fitnesscentrum aan de Naamsepoort binnen. Zij vertelden een medewerker dat rapper 50 Cent er wou komen sporten en stelden enkele vragen. Daarna vertrokken ze weer en kwamen een tijdje later met de rapper zelf opnieuw binnen. “Iedereen was verrast. Iedereen had hem natuurlijk herkend”, vertelt een van de medewerkster van de Jims. “We hadden geen idee dat hij zou komen sporten bij ons. Het was wel heel cool.”

De rapper, bekend van de nummers In Da Club, p.i.m.p. en Candy Shop stond donderdagavond op het podium van Vorst Nationaal en besloot dus nog een dag langer in ons land te blijven.

“Hij wou geen foto’s met ons maken. Maar ik heb hem wel gezien, dat is al cool. Met mijn collega heeft hij wel even gesproken. Zij heeft hem moeten uitleggen hoe een toestel werkt”, vertelt de medewerkster. “Iedereen was heel respectvol en heeft hem rustig laten sporten. Na een halfuur tot 45 minuten is hij opnieuw vertrokken. Maar ze gaven aan dat hij dit weekend misschien opnieuw zou langskomen.”

Al zal dat moeilijk worden, want zaterdag heeft hij een optreden gepland in Praag en zondag wordt hij in Lodz in Polen verwacht.

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer