Angstwekkende beelden: gang van cruiseschip loopt plots onder water

TikToker Amber werd tijdens de eerste nacht van haar cruisevakantie plots gewekt door water dat haar kamer binnenstroomde. Niet veel later stond de gang onder water. Maar uiteindelijk was er geen reden tot paniek.

Het lijkt een beetje op een scène uit de bekende film Titanic. In een filmpje dat TikTok-gebruiker Amber deelde op sociale media is namelijk te zien hoe het water langs het plafond naar beneden loopt en de gang op haar cruiseschip helemaal onder water zet. De vrouw deelde het filmpje afgelopen week en ondertussen werd het al meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Ze maakte de beelden aan boord van het Carnival Radiance schip dat vertrok in Long Beach, California. De vrouw verbleef er op de zevende verdieping, maar werd tijdens de eerste nacht om 2 uur waker van het water dan haar kamer in liep. “Absoluut huiveringwekkend”, zei ze daarover. En Amber was niet de enige die de situatie beangstigend vond. Het filmpje deed heel wat mensen op sociale media denken aan de Titanic.

Het cruisebedrijf verduidelijkte uiteindelijk dat er geen sprake was van Titanic-toestanden, maar dat er een waterpijp gesprongen was. Uiteindelijk kregen slechts enkele kamers te maken met het water. “De teamleden van het schip hebben de plek schoongemaakt en de pijp is gerepareerd”, zei de woordvoerster.

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer