Milk Inc. is helemaal terug en speelt volgend jaar opnieuw in Sportpaleis, zangeres Linda Mertens: "I'm back"

"Of dit smaakt naar meer? Dit is nog maar het begin. Ik ga niet meer weg nu, I'm back." Linda Mertens laat er na een geslaagde comeback aan de zijde van Regi geen twijfel over bestaan: na bijna 10 jaar is de zangeres van Milk Inc. helemaal terug. Ondertussen prijkt de danceformatie ook al op de Sportpaleis-kalender van volgend jaar. De fans zijn Mertens duidelijk niet vergeten en sloten haar gisteren massaal in de armen. "Ik ben daar enorm dankbaar voor, want het was hard", vertelt de zangeres met tranen in de ogen. 

"Het was niet normaal, ik heb hier geen woorden voor", vertelt Mertens nadat ze gisteren in het Sportpaleis opnieuw even het podium kon delen met Milk. Inc-maatje Regi Penxten. "Toen ik het podium opkwam met die cape, moest ik me toch even bedwingen om niet aan de emoties te denken", geeft ze toe.

BEKIJK - HĂ©t moment waarop Linda te zien is bij Milk Inc: dak van Sportpaleis gaat eraf:

Videospeler inladen...

Het laatste optreden van de populaire danceformatie Milk Inc. dateert al van 2014. De band nam toen een pauze door de zwangerschapsrust van zangeres Linda Mertens. "Een pauze, maar niet het einde van Milk Inc.", benadrukt Regi toen nog. Maar een comeback kwam er nooit. In 2017 verdween Linda Mertens helemaal uit de spotlights na het overlijden van haar dochtertje. 

BEKIJK - "Ik kan de fans niet genoeg bedanken":

Videospeler inladen...

Vorig jaar dook Mertens plots opnieuw op tijdens enkele buitenlandse dancefestivals, maar van een comeback van Milk Inc. leek lange tijd geen sprake. Tot nu. Na bijna 10 jaar stond Mertens gisteren in het Sportpaleis opnieuw op aan de zijde van Regi tijdens de show "The return". Kan het nog symbolischer?

De fans waren duidelijk verheugd dat ze eindelijk terug was en lieten dat duidelijk merken tijdens het optreden. "Dat gaat recht door het hart. Ik ben daar zo enorm dankbaar voor, want het is wel echt hard geweest", vertelt ze met tranen in de ogen.

Of het smaakt naar meer? "Dit is het begin", stelt Mertens duidelijk. "Ik ga niet meer weg nu. Ik blijf, I'm back!" Die belofte wordt direct ingelost, want op 9 november 2024 staat Milk Inc. opnieuw op de affiche van het Sportpaleis. De ticketverkoop voor de show "Regi vs. Milk Inc." start morgen om 10 uur. 

Meest gelezen