© GC Images

Kim Kardashian toont beha met uitstekende tepels: “Sommige dagen zijn hard, maar deze tepels zijn harder”

Het gat in de ozonlaag kan ze er niet mee dichten, maar Kim Kardashian heeft met haar nieuwe Skims-beha wel een gat in de markt gevonden. De nieuwste toevoeging aan de lijn van de realityster heeft twee uitstekende tepels. “Voor het schokeffect”, schrijft de 41-jarige Amerikaanse op Instagram bij een promotievideo.

Bron: De Telegraaf

“De temperatuur op aarde wordt hoger en hoger, de zeespiegel stijgt en de ijskappen smelten. Ik ben geen wetenschapper, maar ik geloof wel dat iedereen zijn skillset kan gebruiken om zijn steentje bij te dragen”, zegt Kardashian in het filmpje. “Daarom introduceer ik een gloednieuwe beha met een ingebouwde tepel. Hoe warm het ook is, het lijkt dan altijd alsof je het koud hebt”, zegt ze refererend aan de harde tepels die je met de beha aan onder je kleren ziet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kardashian sluit haar boodschap af in de tepel-beha met een laatste verwijzing naar het probleem van klimaatverandering. “In tegenstelling tot de ijsbergen, gaan deze voorlopig nergens heen”, zegt ze over haar kunstmatig uitstekende tepels. De nieuwe beha is vanaf 31 oktober verkrijgbaar. Kardashian laat weten dat 10 procent van de verkoop van de tepel-beha eenmalig zal worden gedoneerd aan 1% for the Planet, een wereldwijde organisatie die samenwerkt met duizenden bedrijven die “de mensen en de wereld steunen”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer