© Kapaza.be

Kapaza gaat dicht

Een van de bekendste zoekertjessites van ons land stopt ermee. Op 13 mei gaat Kapaza.be offline. Kapaza was al sinds 2003 een populaire online marktplaats, maar heeft nu besloten om kopers en verkopers door te verwijzen naar 2dehands.be.

fivr, belga

“Met veel spijt in het hart melden we jullie dat de website van Kapaza op 13 mei 2017 offline zal gaan. Het was een erg moeilijke beslissing maar na alles te hebben overwogen, blijkt het afsluiten van Kapaza de enige optie”, klinkt het in een persbericht.

“Sinds 2003 was Kapaza voor veel Belgen de plaats om spullen te kopen en verkopen, een online marktplaats voor artikelen met een ziel die terecht een tweede leven verdienen. Met het verdwijnen van Kapaza, raden we jullie 2dehands.be aan als beste alternatief om succesvol te kopen en verkopen in België.”

“Het was voor ons de allergrootste eer om jullie te mogen verwelkomen op onze platformen. We willen jullie dan ook oprecht bedanken voor het vertrouwen en voor het onvergetelijke Kapaza-verhaal dat we samen met jullie hebben mogen schrijven.”

Synergie

Concurrent 2dehands.be springt in het gat. “We werden benaderd door Kapaza. Er zijn heel wat synergieën, dus hebben we bepaalde activa overgenomen”, aldus Petra Baeck, hoofd marketing van 2dehands.be. De site neemt de domeinnaam, de URL en een deel van het klantenbestand van Kapaza over.

Concreet zullen alle houders van een account bij Kapaza worden gemaild door 2dehands.be met het voorstel om over te stappen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER