Ga naar de inhoud

Nina Derwael reageert voor het eerst op ontslag van coaches: "Kijk uit naar volgende hoofdstuk"

 zo 29 oktober 2023 18:32

Nina Derwael heeft voor het eerst gereageerd op het ontslag van haar succescoaches Yves Kieffer en Marjorie Heuls. Afgelopen maandag zorgde dat nieuws voor een schokgolf in de turnwereld, negen maanden voor de Spelen. Toch lijkt Derwael strijdvaardig om alsnog door te gaan. "Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik kijk uit naar het volgende hoofdstuk", schrijft ze op Instagram.

Ook bij Nina Derwael kwam het nieuws erg onverwacht.

 

De olympische kampioene aan de brug kwam afgelopen maandag samen met de rest van de wereld te weten dat haar succescoaches Yves Kieffer en Marjorie Heuls haar niet langer zullen begeleiden.

 

Een flinke domper voor Derwael, die op dit moment herstelt van een schouderblessure en nog niet gekwalificeerd is voor de Spelen in Parijs komende zomer.

 

Er werden dan ook meteen vragen gesteld bij de toekomst van het Belgische uithangbord in het turnen. Een kort berichtje op Instagram lijkt uitsluitsel te geven dat ze doorgaat.

Bedankt voor alles, ik hou van jullie.

Nina Derwael

"Bedankt voor alles", schrijft Derwael op haar verhaal, waar ook een foto prijkt van haar olympische gouden plak in Tokio en een lachende Kieffer en Heuls aan haar zijde.

 

"Ik hou van jullie."

 

Symbolische woorden waarmee ze afscheid lijkt te nemen van haar coachduo. 

 

"Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik kijk uit naar het volgende hoofdstuk", besluit ze.

 

Op naar Parijs?

Gerelateerd: