Henry Cavill
Volledig scherm
Henry Cavill © Photo by Theo Wargo/Getty Images / kos

Na vertrek bij ‘The Witcher’: Henry Cavill krijgt hoofdrol in reboot van ‘Highlander’

TVHij mag dan vertrokken zijn bij Netflixreeks ‘The Witcher’, Henry Cavill legt zijn zwaard nog niet neer. Binnenkort is hij te zien in de reboot van ‘Highlander’, een populaire fantasyfilm uit 1986, destijds met Christopher Lambert in de hoofdrol.

5 reacties

  • Eric Aerts

    6 maanden geleden
    De geknipte Bond .En nu eerlijk zijn, een film van 1986 mag wel een reboot krijgen . Alsof Christopher Lambert zo'n hollywood ster was . Het verhaal daartegen was wel subliem .
  • Dirk Peeters

    6 maanden geleden
    Waarom is een reboot nodig? Verhaal nog eens uitmelken en mensen een tweede keer laten betalen voor hetzelfde, doch met andere auteurs en wat meer special effects?
  • Hubert Vanmechelen

    6 maanden geleden
    Ik heb lak aan reboots. Om de een of andere reden lijken die het origineel niet te kunnen overtreffen. Niet iedereen zal me daarin volgen. Maar bon voor mij telt enkel het verhaal. Niet wat er rond allemaal verandert. Updates dienen enkel om de kassa te spijzen door een nieuwe generatie kijkers. Ik zal er geen cent aan spenderen.
  • Werner Cools

    6 maanden geleden
    sta ik niet echt op the wachten. Highlander is een echte klassieker die met de muziek van Queen onverslaanbaar is. je kunt de tijd echter niet terugdraaien...
  • guido Bervoets

    6 maanden geleden
    De originele Highlander was een zeer goede film met een zeer origineel verhaal en werd dan ook een commercieel succes. En zoals dat dan gaat komen er sequels op die alsmaar slechter worden en daarna een tv-reeks en devalueert dat uiteindelijk de originele film. Dat was met Planet of the Apes en Jaws ook zo het geval. Maar de kans is groot dat met Henry Cavill en de regisseur van de John Wick-films, deze nieuwe film ook een klasbak wordt.