rv
Volledig scherm
© rv

KIJK. Ze gunnen ‘m zelfs geen blik: Lukaku krijgt allerminst hartelijke begroeting van ex-ploegmaats bij Inter

Het kan verkeren. Vorig jaar straalde Romelu Lukaku nog aan de zijde van Lautaro en Barella, een jaar later gunnen die laatste twee hem zelfs geen blik meer. De terugkeer van de Rode Duivel met AS Roma bij zijn ex-club Inter bracht uiteindelijk weinig vuurwerk. Achteraf bevestigden ze bij Inter ook dat Lukaku hen koud laat.

26 reacties

  • LIONEL DE WANNEMAEKER

    6 maanden geleden
    Begrijp Lautaro en Barella. Als ze contact zoeken en hij negeert ze, dan zou ik hem ook negeren. Het is wel raar, het embleem kussen en reeds bij het begin van de onderhandelingen in het geheim contact zoeken met Juve. Als hij een echte man was, dan had hij gezegd , ik laat alles open en kies wat me het beste is. Dat deed hij niet.
  • Steve Caria

    6 maanden geleden
    Gaat erover dat lukaku eerst inter de hemel inprijst en het niet voor het geld te doen is maar dan inter een mes in de rug steekt om bij roma te gaan spelen voor meer geld .zo kennen we lukaku .
  • armand verschueren

    6 maanden geleden
    Laag tegen de grond van de inter fans, Lukaku heeft het als een grote gedragen foza romelu
  • Philippe De Naeyer

    6 maanden geleden
    Mag er nog een beetje rivaliteit en animo zijn ja?
  • Sven Demol

    6 maanden geleden
    Had Lukaku bij Inter moeten blijven? Misschien wel. Vind ik de reactie van de Inter fans oké? Nee, totaal niet. Mensen vergeten dat het vaak niet enkel de speler is die beslist over een transfer, maar vaak ook veel meer de mensen achter hem. Moest Inter Lukaku zo graag gehouden hebben, dan hadden ze meer moeite gedaan. Dus is ook de schuld van Inter zelf.