Google Maps

Vrouw (31) opgepakt voor poging tot moord op partner in Leopoldsburg

Een vrouw van 31 jaar is maandagnamiddag opgepakt, ze wordt verdacht van een moordpoging op haar partner in de Nicolaylaan in Leopoldsburg. De 35-jarige man, die levensgevaarlijk gewond raakte, is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is intussen aangehouden en overgebracht naar de gevangenis.

Maandagnamiddag heeft de politie een 31-jarige vrouw opgepakt die verdacht wordt van poging tot moord op haar partner. Dat gebeurde in de Nicolaylaan in Leopoldsburg. De hulpdiensten kregen een oproep binnen over een levensgevaarlijk gewonde man.

"Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk", vertelt Marijke Teunis van parket Limburg. "Vermoedelijk was er een ruzie die dan uit de hand is gelopen, maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen."

De 35-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis. Een onderzoeksrechter is een gerechtelijk onderzoek gestart wegens poging moord. De vrouw is intussen aangehouden door de onderzoeksrechter en ze is overgebracht naar de gevangenis .

Meest gelezen