Ann Reymen.© Inge Kinnet

Ann Reymen even niet op Radio 2 door schouderoperatie

Ann Reymen (46) is vanaf volgende week tijdelijk niet te horen op Radio 2. De populaire radiostem moet enkele weken revalideren na een schouderoperatie.

Tom Vets

Door de operatie die Reymen ondergaat, moet ze het rustig aandoen en zal ze ook minder mobiel zijn – onder meer met de auto naar het werk rijden kan niet. Collega Daan Masset blijft wel op post in het voormiddagblok tijdens de werkweek. Masset nam op Radio 2 uitvoerig afscheid van Reymen, die daar duidelijk niet op gerekend had. “Je gaat er een aantal weken niet zijn, dus het zal Ann & Daan zonder Ann zijn de komende weken”, aldus Masset. “Daan, nu pak je mij. Dat had ik niet verwacht“, klonk het bij Reymen.

LEES OOK. MNM-presentatrice Ann Reymen stapt over naar Radio 2: “Roept de grootste zender van Vlaanderen je, dan twijfel je niet”

Vorige week kwam het nieuws dat ook Nele, de zus van Reymen, onder het mes moet. Tien jaar geleden ontdekten ze samen met hun oudere zus Veerle dat ze alle drie drager zijn van het erfelijke gen dat borstkanker veroorzaakt. In tegenstelling tot Ann en Veerle koos Nele, een schrijfster, toen niet voor een preventieve borstverwijdering en -reconstructie. Nu doet ze dat wel.

LEES OOK. Radiopresentatrice Ann Reymen over preventieve borstverwijdering: “Het is mijn lijf, mijn keuze”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer