Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Stijn en Nuria uit ‘Blind getrouwd’ gingen door relatiecrisis: “Ik was al aan het uitkijken om alleen te gaan wonen”

BVHet had niet veel gescheeld of een van de oerkoppels van ‘Blind getrouwd’ was uit elkaar gegaan. Nuria Gilizintinova (36) en Stijn Van Poucke (45) uit het eerste seizoen gingen recent door een stevige huwelijkscrisis. “Het woord ‘scheiden’ is gevallen, ja”, geven de twee toe in Story. Ze vertellen hoe ze samen uit het dal klimmen, en fileren de koppels van het huidige seizoen. “Ik voel met geen van de vier een klik.”

7 reacties

  • Bon Valkiers

    6 maanden geleden
    Prachtige foto met zijn vieren voor het Palais de l'Isle aan de Thiou in Annecy, één van de mooiste steden van Frankrijk. Twee maanden geleden ook geweest.
  • DANIEL DU FOUR

    6 maanden geleden
    Het is lief dat jullie nog ző mee kijken naar Blind getrouwd, en zoveel commentaar geven, maar laat die koppels aub gerust en kijk altijd al in de spiegel, en veeg voor je eigen voordeur. In jullie tijd was het anders. Iedereen zal zich altijd willen moeien met een nieuwe generatie, en vooral Nuria blijft graag in de spotlights. Dat is haar karakter, en ze zal wel weten hoe het soms scheef liep. Elders is 't altijd beter;'t gras bij de buren is altijd groener. Liefde is een dagelijks werkwoord.
  • Wendy Van Meel

    6 maanden geleden
    Iedereen maakt wel relatie crisissen mee maar de meeste mensen geven meteen op. Blijven vechten en praten voor elkaar. Wij zijn al 20 jaar gelukkig samen omdat we nooit hebben opgegeven
  • Fanny Konings

    6 maanden geleden
    Normale zaken binnen een lange relatie,soms is eens een pauze,wat een relatie net nodig heeft
  • Freddy Madou

    6 maanden geleden
    Praten heeft veel voordelen zie naar ons na 45 jaar huwelijk zijn we nog lang niet uitgepraat. Het is stil waar het nooit waait. Jullie zijn een sterk koppel jullie komen er wel uit zeker weten.