Vrouw van racepiloot Anthony Kumpen oog in oog met inbrekers, daders op de vlucht: “Kom maar eens terug als ik er ben”

Hasselt -

Inbrekers probeerden dinsdagavond in te breken bij de Hasseltse autocoureur Anthony Kumpen. Hij was op dat moment niet thuis, maar zijn vrouw Griet Vanhees wel. Zij had iets gehoord en stond even later oog in oog met de daders. Die sloegen zonder buit op de vlucht.

Ppn edb

Kumpen deelde gisterenavond op sociale media verschillende camerabeelden van de inbrekers. “Kom maar eens terug als ik er ben”, schrijft hij erbij.

Ook Griet Vanhees deelde de screenshots van de camerabeelden op sociale media. “Berichtje aan de kerels die gisteren zijn binnengedrongen toen ik thuis was”, schrijft ze op Instagram. “Jullie volgen mij duidelijk want jullie dachten dat ik in het buitenland zat! Geloof nooit alles op sociale media zeg ik altijd!” Vanhees stond oog in oog met een jongen met een zwarte jas. “Dat was schrikken hè!”, zegt ze spottend.

Het model vraagt hen te contacteren met tips over de identiteit van de figuren op de beelden. De inbrekers zouden met z’n vieren geweest zijn: drie personen binnen en iemand buiten in de auto.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER