Politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo

Jongeman (24) in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf in Beringen, vermoedelijke bestuurder opgepakt

Bij een ongeval met vluchtmisdrijf in Beringen is een jongeman van 24 jaar oud zwaargewond geraakt. Om 2 uur deze ochtend werd de politie gealarmeerd over een zwaargewonde man die langs de Albert I-laan in Beringen werd aangetroffen. Het slachtoffer werd aangereden door een automobilist. De vermoedelijke bestuurder van de wagen heeft zich bij de politie aangeboden en wordt verhoord. 

De lokale politie Beringen- Ham- Tessenderlo deed deze voormiddag een oproep naar getuigen van een vluchtmisdrijf waarbij een 24-jarige man zwaargewond raakte. De man werd deze ochtend gevonden naast een geparkeerde auto op de Albert I-laan. Het slachtoffer verkeert op dit moment nog steeds in levensgevaar.

"Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer op woensdagochtend op de Albert I-laan in Koersel op het fietspad aan de rechterkant aan het wandelen was. Rond 2 uur kwam er een voertuig vanuit de richting van Beringen. Het voertuig raakte de man aan de rechterkant, waardoor hij naast een geparkeerde auto viel. De exacte omstandigheden van het ongeval worden momenteel verder onderzocht", klinkt het bij de politie.

De politie vroeg aan de bestuurder van het voertuig om zich te melden en die heeft dat ondertussen ook gedaan. Het gaat om een 42-jarige man uit Koersel. Hij werd gearresteerd en wordt verhoord. 

Meest gelezen