Halloween is voorbij dus Mariah Carey maakt zich in ludieke video klaar voor het nieuwe kerstseizoen

Nu Halloween achter de rug is, komt Kerstmis er officieel aan. En de kerstperiode staat natuurlijk gelijk aan lichtjes, warme chocomelk én kerstmuziek. Een van de populairste kerstnummers ooit is natuurlijk All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. Zij ziet elk jaareinde een enorme piek in luisteraars waardoor ze zich met recht en rede “The Queen of Christmas” mag noemen. En ook dit jaar is ze er helemaal klaar voor.

Er zijn veel mensen die houden van de kerstperiode, maar als er iemand is die écht leeft voor Kerst, dan is het wel Mariah Carey. Elk jaar keert haar hit All I Want For Christmas uit 1994 terug naar de top van de hitlijsten, wat haar naast bekendheid ook heel wat geld oplevert. En ook dit jaar kan de kerstperiode dus niet vroeg genoeg beginnen voor Mariah.

“Mariah is defrosting”

De “Mariah is defrosting“-meme gaat nu al enkele jaren rond en dit jaar grapt ook Mariah Carey zelf mee. In een video die ze deelde op sociale media is te zien hoe ze in een grote kluis in een ijsblok zit ingevroren. Daar proberen Halloweenfiguren haar te ontdooien.

Uiteindelijk kan Mariah de ijsblok doen breken met een wel heel hoge noot. En daarna begint haar kersthit All I Want For Christmas te spelen. Haal de kerstverlichting dus maar boven, want de Queen of Christmas heeft beslist: Het kerstseizoen is officieel geopend!

Bekijk de video hier:

Beluister hier nog eens All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey:

Meer
Lees meer...