Kim Jong-un en Vladimir Poeti schudden elkaar de hand tijdens hun recent meeting.
Volledig scherm
Kim Jong-un en Vladimir Poeti schudden elkaar de hand tijdens hun recent meeting. © AP

“Noord-Korea heeft meer dan een miljoen artilleriegranaten naar Rusland gestuurd”

Volgens de Zuid-Koreaanse veiligheidsdiensten heeft Noord-Korea sinds augustus meer dan een miljoen artilleriegranaten naar Rusland gestuurd. Eerder meldde het Witte Huis dat Noord-Korea “meer dan duizend containers” met militair materieel en munitie aan Rusland had geleverd.

15 reacties

  • Davy Van gool

    6 maanden geleden
    En de schurkenstaat amerika heeft nog nooit zoveel wapens verkocht als de voorbye jaren in gans de wereld . overal waar een conflict is ,zit de vs er wel tussen . Afrika of Azië.overal
  • Marc Vinck

    6 maanden geleden
    Ene schurkenstaat levert aan de andere. China doet dat ook en praat langs de andere kant over vrede: wat een hypocrisie
  • Nico Claesen

    6 maanden geleden
    In Noord-Korea zijn ze slimmer dan de rest van de wereld. Die krijgen ander materiaal in de plaats. Wij geven allles gratis aan Oekraïne.
  • Hugo hofmans

    6 maanden geleden
    Niks fout mee, de VS en onze beste EU landen sturen toch ook altijd geld en wapens naar Oekraïne ? Is gewoon hetzelfde dat ze doen, aan de andere kant dan. Zolang mensen dat allemaal best OK vinden, gaat het gewoon door totdat Rusland het écht gaat menen.
  • Ives Ameel

    6 maanden geleden
    Zaken zijn zaken doet het westen ook, ik vraag me af hoeveel van die dingen echt gaan werken, Made in Noord Korea of Made in China; hetzelfde, Noord Korea is een marionet van China laat dat maar duidelijk zijn.