Wie wil een wafel of een zeevruchtenschotel? Nerocafé in Hoeilaart heropent met uitgebreide menukaart

In Hoeilaart heropent het Nerocafé na een sluiting van drie maanden. Nieuwe eigenaars en vrienden David Crustin en Jean-Bernard van Zuylen zijn verheugd om klanten weer te verblijden met wafels, pannenkoeken, stoofvlees en ander lekkers in de iconische brasserie. "Het menu zal een beetje uitbreiden, maar de Nero-sfeer blijft behouden", zegt David.

Na drie maanden sluiting heeft het Nerocafé in Hoeilaart al nieuwe eigenaars gevonden. Vriendenduo David Crustin en Jean-Bernard Zuylen kijken ernaar uit om op 11 november weer klanten in de brasserie te ontvangen.

Voor David was de keuze snel gemaakt: "Ik draag de gemeente in mijn hart. Toen ik zag dat de brasserie ging sluiten, vond ik dat heel jammer. Ik heb meteen alle informatie om het café over te nemen naar een van mijn beste vrienden, Jean-Bernard, gestuurd. Na een weekend nadenken, hebben we beslist om het gewoon te doen. Spannend, maar ik kijk er echt naar uit."

Meer op het menu

Het duo laat alvast weten dat de keuken traditionele gerechten zal brengen, maar toch met een tikkeltje extra: "Het Nerobier zal blijven vloeien en er zullen natuurlijk wafels, pannenkoeken, vol-au-vent en stoofvlees zijn. Maar er zullen ook nieuwe gerechten op de kaart staan. Zo zullen er bijvoorbeeld seizoensschotels zijn, zoals zeevruchtenschotels tijdens eindejaar."

Hoewel het menu dus een beetje verandert, blijft de sfeer van het Nerocafé behouden. "De decoratie en het thema blijven hetzelfde", verzekert David. "De menukaart zal zelfs in stripvorm gedrukt worden."

11 november

"De inwoners van de druivenstreek zijn echt aan het wachten om weer naar het café te komen", zegt David. Het Nerocafé verwacht dan ook veel klanten tijdens het heropeningsweekend op 11 en 12 november. "Daarom zal er een uniek menu zijn, om het zo efficient mogelijk te maken voor de keuken. Vanaf 13 november gebruiken we de menukaart."

"Ik hoop de nieuwe klanten te kunnen begroeten en verwelkomen, zodat er een gezellige, familiale sfeer is", besluit David.

Meest gelezen