Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
0
EINDE
6
Club Brugge CLU
  • Goal 0' 0' 0' 0' 0' 0'

0-6! Club Brugge vernedert blunderend Beerschot, prachtgoal Skov Olsen als orgelpunt - Bekijk hier alle doelpunten

Carnaval op ’t Kiel. Met opstekers voor Thiago en Vetlesen en een onemanshow van Skov Olsen. Zou Club Brugge nu écht vertrokken zijn?

23 reacties

  • Paul Carpels

    6 maanden geleden
    Dan denk je : geweldig, den Beerschot op tv. Daar hadden ze iets kunnen laten zien, maar nee, ze geven de eerste twee goals cadeau. Gewoon top, toch ? Alweer mis terwijl er al een jaar wordt geleurd met een traditieclub. Als er geen mecenas (geen buitenlands avontuur meer) op staat is deze ploeg een vogel voor de kat (voor de zoveelste keer).
  • Eric Bex

    6 maanden geleden
    Dat het zo makkelijk zou gaan tegen Beerschot had ik totaal niet verwacht. Als ze nu zondag kunnen winnen in Union dan kunnen ze misschien eindelijk die nare periode die toch al meer dan een jaar duurt, afsluiten.
  • Ronny Van Exe

    6 maanden geleden
    Respect voor Beerschot die geen muur bouwden maar gewoon hun spel speelden wat niet kan gezegd worden van sommige eerste klassers
  • annick roets

    6 maanden geleden
    goeie match van Brugge,alhoewel tegen dit Beerschot die zelf enkele doelpunten weggeeft met een strikje rond,nu natuurlijk dit weekend bevestigen tegen een serieuse tegenstander Union.Dan is de trein misschien vertrokken voor Brugge.
  • Alfons Detemmerman

    6 maanden geleden
    Als neutraal voetbalsupporter heb ik wel genoten van wat Beerschot probeerde te brengen. Als Beerschot supporter baal je van de flaters en het gebrek aan een centrale spits