‘Mean Girls’ houdt ‘reünie’ in reclamespot Walmart

Get in losers, want Mean Girls was voor even terug. In een nieuwe reclamespot voor de supermarktketen Walmart waren enkele van de acteurs uit de originele film namelijk te zien. Ze hernemen daarin kort hun rol, waardoor de spot vol met verwijzingen naar de beroemde film uit 2004 zit.

Het is november en dat betekent dat heel wat merken en bedrijven hun eindejaarsreclames beginnen verspreiden. Ook de Amerikaanse winkelketen Walmart deelde een nieuwe spot helemaal in teken van Thanksgiving en Black Friday. Daarin speelden enkele bekende gezichten uit Mean Girls een belangrijke rol. Zo ook actrice Lindsay Lohan.

Mean Girls

Mean Girls verscheen in 2004 en is nog steeds een van de populairste films in zijn genre. Het verhaal gaat over Cady (Lindsay Lohan) die na jaren thuisonderwijs naar een normale middelbare school trekt. Daar krijgt ze natuurlijk meteen te maken met alle positieve, maar ook negatieve zaken die zo’n echte school te bieden heeft.

Op haar eerste dag maakt ze ook kennis met de “Plastics” en de door iedereen graag geziene Regina George (Rachel McAdams). Terwijl het er in het begin op lijkt dat de twee vrienden zullen worden, verandert alles wanneer Cady verliefd wordt op Aaron, de ex van Regina.

Reclamespot

Binnenkort komt er een nieuwe versie van de film uit, maar ondertussen verraste ook Walmart de fans met nieuwe content. In de reclamespot die de winkelketen speciaal voor Black Friday maakte, komen Lindsay Lohan, Amanda Seyfried en Lacey Chabert nog een keer terug als Cady, Karen en Gretchen.

In de reclame is Cady hoofd van een school, is Gretchen ondertussen moeder geworden en verdient Karen haar boterham als verslaggever. Rachel McAdams keerde niet terug als Regina George.

Bekijk de reclame hier:

Meer
Lees meer...