Lando Norris, Max Verstappen en Sergio Perez.
Volledig scherm
PREMIUM
Lando Norris, Max Verstappen en Sergio Perez. © Photo News

Onze F1-watcher houdt ook in São Paulo zijn dagboek bij en hoort Verstappen sprintraces nog eens afbreken: “Afschaffen die handel”

Onze F1-watcher is in Brazilië. Hij kijkt er rond en luistert mee achter de schermen. Zo hoort hij rond wat er aan is van de geruchten rond Alonso en Red Bull. Hoe het nu gesteld is met het zitje van Sergio Perez in 2024. En ook wat ze in de Formule 1 zelf vinden van de sprintraces. Tipje van de sluier: de wereldkampioen zelf vindt er helemaal niets aan.

3 reacties

  • Guido Parker

    6 maanden geleden
    Volg de F1 bijna 40 jaar en die sprintraces zijn echt niet nodig. Je kan ze evengoed om ter snelst tussen kegels laten slalommen. En 20 races per jaar zijn ook genoeg. Enkel wat meer deelnemers zou morgen, vroeger waren er 30 rijders en pré-kwalificaties om te bepalen welke 26 mochten starten.
  • Lucien Mertens

    6 maanden geleden
    Max heeft daar zeker gelijk, sprintraces zijn er enkel gekomen om en voor het geld.
  • Anthony Peeters

    6 maanden geleden
    Hij heeft gelijk. We weten nu dat norris even gaat volgen eerste bocht misschien nog wat spanning maar daarna gaat Verstappen wegrijden zonder problemen staat 1en 2 dan vast en zal er misschien alleen nog wat gevecht zijn tussen Mercedes en Ferrari en waarschijnlijk tussen ricciardo piastri en alonso voor de laatste plaatsen in de top 10 als er geen crashen komen enzo