Óscar García Junyent is de nieuwe coach van OHL.
Volledig scherm
Óscar García Junyent is de nieuwe coach van OHL. © OHL / VTM NIEUWS

“Stap voor stap naar boven kijken”: nieuwe OHL-coach Oscar García (50) wil resultaten én attractief voetbal

OHL heeft een opvolger voor de ontslagen Marc Brys aangesteld: de keuze is gevallen op Óscar García Junyent. De 50-jarige Spanjaard heeft als speler een verleden bij Barcelona en coachte onder meer bij Reims en Olympiakos. “We zijn schatplichtig om ook mooi voetbal te brengen.”

8 reacties

  • Katrien Verhoeven

    6 maanden geleden
    resultaten en attractief voetbal... dat zeggen ze allemaal voor ze starten... ben benieuwd. veel succes
  • Nancy Dierick

    6 maanden geleden
    Marc Brys heeft een goede basis gelegd in OHL. Jammer dat de resultaten dit jaar uitbleven. Een toptrainer is het die eerst gaat bij tegenvallende resultaten, hopelijk kan nieuwe trainer zijn werk verder zetten.
  • Stroobants Alexander

    6 maanden geleden
    Een jaar zonder club door slepende ziekte van 20 jarige dochter en haar overlijden. Het is niet dat niemand hem wou dat is een wereld van verschil.
  • Erik De baene

    6 maanden geleden
    Zijn er dan geen Belgische coaches meer die het niveau hebben mss ...😏 Dat het allemaal buitenlanders moeten zijn ...?
  • ROEL THIERIE

    6 maanden geleden
    Goede speler en trainer die nog onder Cruyff trainde tijdens zijn periode bij Barça. Hij is een voorstander van alles (jeugd, trainingen, aankopen) af te stellen op de reeds bestaande filosofie van de club. PS:Junyent is de achternaam van zijn moeder. García is de eerste achternaam die van vaderskant komt. Naar hem verwijzen door enkel te spreken over "Junyent" is niet correct en ongebruikelijk in Spanje. Ofwel heb je het over "García Junyent" ofwel over "García" als je de voornaam wil weglaten.