Stoverij Piet Huysentruyt uit zijn culinaire biografie Gepeperd / Piet Huysentruyt - HLN Eten
Volledig scherm
PREMIUM
Stoverij Piet Huysentruyt uit zijn culinaire biografie Gepeperd / Piet Huysentruyt - HLN Eten © Pieter D'Hoop / Foodphoto

Zo maak je het beste stoofvlees volgens Piet Huysentruyt: “Hoe bruiner de saus, hoe voller de smaak”

Tips van de chefStoofvlees is een echte Vlaamse klassieker die ieders hartje sneller doet slaan, al is het niet zo eenvoudig om het zelf smakelijk op tafel te zetten. Want welk vlees kies je het best? Moet er bier in de saus? En waarom krijg je die saus niet goed dik? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vijf dingen je absoluut moet letten, deelt zijn ultieme geheime ingrediënt én een exclusief recept voor smoutezacht stoofvlees.