Dreigen opnieuw lege winkelrekken? Retailexpert Els Breugelmans (KU Leuven) schat de kansen in.
Volledig scherm
PREMIUM
Dreigen opnieuw lege winkelrekken? Retailexpert Els Breugelmans (KU Leuven) schat de kansen in. © Shutterstock / Photo News

Dreigen opnieuw lege winkelrekken? “Dat de supermarkten de leveranciers nu al waarschuwen is atypisch”

De supermarktketens in ons land verwachten “nog pittigere” onderhandelingen met hun leveranciers dan vorig jaar. De winkels zelf willen prijsverlagingen, nu sommige grondstoffen lang niet meer zo duur zijn. Om welke producten gaat het? Verdwijnen er opnieuw spullen uit de winkelrekken? Winkelexpert Els Breugelmans schat de kansen in.

42 reacties

  • walther truyens

    6 maanden geleden
    Niets dan cartel afspraken , maar de politiek en het gerecht bewegen niet.
  • Gino Denil

    6 maanden geleden
    Het zijn de bedrijven met graaiflatie en woekerwinsten die de economie de diepte in duwen. Niet de consument die probeert om zo weinig mogelijk opgelicht te worden. En als een volledig inkomen op moet gaan energie, wonen en voeding dan kunnen alle andere sectoren op termijn hun deuren sluiten.
  • gust van langenhove

    6 maanden geleden
    Hier zijn we gewoon van goedkoop voedsel , en als dat zelfde voedsel de heft goedkoper is moet de regering onderzoeken waar de winst heen gaat en wie weet wat minder belastingen als je denkt Frankrijk 6% hier 21%
  • Patrick DJoos

    6 maanden geleden
    het zijn echte geld wolven
  • Ingrietje Van Nieuwenhoven

    6 maanden geleden
    Gewoon naar de buurlanden gaan voor uw boodschappen, even de grens over en je bespaart een flink pak Euro's ok al trek je het verbruik van uw wagen er af dan heb je nog veel geld in uw zakken kunnen houden. Probeer het en je zal zien, laad uw wagen vol boodschappen over de grens.