Antwerpse brandweer veilt materiaal, waaronder volledig uitgeruste brandweerwagen

Wie altijd al eens een brandweerwagen op de kop wou tikken, kan nog tot december z'n kans wagen bij de Antwerpse brandweer. De brandweerzone veilt een heleboel oud materiaal. Naast enkele brandweerpakken, brancards en duikmaskers is de compleet uitgeruste brandweerwagen het meest opvallende item. 

De brandweerwagen uit 2008 is volledig uitgerust, weliswaar zonder functionerend laddersysteem, en staat momenteel te koop voor 7.500 euro. Opgelet: de wagen is een diesel met euronorm 4. Je kan er met andere woorden geen lage-emissiezones mee betreden. 

Naast de brandweerwagen biedt de Antwerpse brandweer nog heel wat andere spullen aan. Het gaat dan om typisch brandweermateriaal, zoals brandpakken, een zuurstoftank en duikmateriaal, maar ook om alledaagse dingen, zoals bureaumateriaal, vuilnisbakken en zelfs GPS-toestellen. Ook verschillende personenwagens worden geveild. 

Geïnteresseerden kunnen nog tot 1 december een bod uitbrengen. Opgelet: de gelukkige nieuwe eigenaars moeten hun spullen zelf ophalen in de opslagplaats. 

Meest gelezen