Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

RECENSIE. Bij zijn tranen brak ook het Sportpaleis: Metejoor was groots in kleine dingen, intiem in zijn verdriet

Muziek35.000 ogen op hem gericht. Metejoor met de broek op de enkels. Met amper twee albums onder de arm dook de artiest-van-het-moment een vol Sportpaleis in met een minimalistische show. Een tikje overmoedig, maar de zanger toonde zich groots in kleine dingen. Hij liet duizenden tranen opwellen - en kon de zijne niet bedwingen - bij een eerbetoon aan zijn overleden vriend.

5 reacties

  • Marleen De Raeve

    4 maanden geleden
    Wat een gevoelige man.Veel respect.Doe zo verder.Je bent een goeie zanger.Kijken uit naar de Capitole in Gent
  • Ann Gorris

    6 maanden geleden
    Joris, jij bent een top man. Ik heb gisteren ontzettend hard genoten en tegelijkertijd ook triest. Je krijgt je publiek mee in alles wat je doet!
  • Sandra America

    6 maanden geleden
    het was gewoonweg een geweldig concert...vol emoties, sfeer, topzang en muziek. Metejoor was fantastisch
  • Inge Luyten

    6 maanden geleden
    Metejoor was super, veel ambiance, emoties, ... Wij hebben ervan genoten. Het enige dat we een beetje miste was de interactie met zijn zus Lisa.
  • Marc Rottiers

    6 maanden geleden
    Inderdaad,een fantastisch concert.Warm,emotioneel, speels,zuivere en prachtige stemmen,heel enthousiaste en sterke medemuzikanten . Als man heb ik erg genoten en neen ik moest niet mee van de echtgenote. Graag in het vervolg iets minder over de eigen jeugd van meteoor.Wij fans weten dit en hoeft niet steeds herhaald te worden.Een dikke pluim voor metejoor en in 2025 zien we hem zeker terug in het Sportpaleis!