Anwar El Ghazi in actie voor FSV Mainz, in duel met Odilon Kossounou (ex-Club) van Bayer Leverkusen.
Volledig scherm
Anwar El Ghazi in actie voor FSV Mainz, in duel met Odilon Kossounou (ex-Club) van Bayer Leverkusen. © Getty Images

Anwar El Ghazi vecht ontslag door Mainz na pro-Palestijnse post aan met rechtszaak

Het blijft stormen tussen FSV Mainz en Anwar El Ghazi (28). De Nederlands-Marokkaanse speler werd door zijn Duitse club ontslagen na pro-Palestijnse berichten op Instagram, een beslissing die hij nu aanvecht met een rechtszaak.

82 reacties

  • Pat Tms

    5 maanden geleden
    Ik zie niet in wat hij fout schreef. Hij blijft zeer tactvol en is tegen alle vormen van geweld. Althans, als het klopt wat hier staat. Ik hoop dat die club de zaak verliest en dat zij zelf een boete oplopen. Die club kan zeker niet op mijn sympathie rekenen. Die man is bij zijn standpunt gebleven en hij mag daar fier op zijn.
  • Shaun Slabbinck

    5 maanden geleden
    Goeie keus, respect!
  • Michel Beys

    6 maanden geleden
    Zeer goed, ondanks dat Mainz05 achteraan problemen heeft doortastend opgetreden. Met mensen tegen elkaar optezetten komt men nergens.
  • Yassine Yas

    6 maanden geleden
    Schandalig, vrije meningsuiting is blijkbaar dan toch beperkt (of eerder een dubbele standaard)? Daarbij, wat werd er verkeerd gezegd, hij komt op voor onrecht en menselijkheid! Hij zou Mainz moeten aanklagen!
  • Dries Dumoulin

    6 maanden geleden
    respect !! velen zouden voor hun carriere en geld kiezen en hun mond houden ! maar met de hel waar die kinderen in palestina moeten doorgaan is je ontslag niks tegen goed gezegd ! zeker geen opurtunist deze man !