© Action Images via Reuters

PREMIER LEAGUE. Kompany pakt bedenkelijk record na zesde thuisnederlaag op rij, Bruno Fernandes bezweert in extremis crisis bij Manchester United

Burnley heeft voor de vierde Premier League-wedstrijd op rij verloren. Manchester United pakte zaterdagnamiddag dan weer een broodnodige driepunter op het veld van Fulham. Het werd op de valreep 0-1.

Maxime Caeyman
Bron: BELGA

Burnley verliest met 0-2 van Crystal Palace

Het Burnley van Vincent Kompany is thuis met 0-2 de boot ingegaan tegen Crystal Palace. In de 22e minuut opende Jeffrey Schlupp de score, in de extra tijd zette Tyrick Mitchell de 0-2 op het bord. Burnley verloor dit seizoen al hun zes thuiswedstrijden. In de stand staan Kompany en co met vier punten uit elf wedstrijden gedeeld laatste, samen met Sheffield United.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bruno Fernandes bevrijdt Manchester United in extra tijd

Macnhester United dacht tegen Fulham op Craven Cottage al in de achtste minuut op voorsprong te klimmen via Scott McTominay, maar de VAR annuleerde het doelpunt van de Schot wegens buitenspel. Uiteindelijk leek geen van beide teams op geldige wijze tot scoren te komen, tot aanvoerder Bruno Fernandes (90.+1) alsnog zijn duivels ontbond bij de bezoekers. Timothy Castagne verscheen aan de aftrap bij de Londense gastheer en speelde de volledige wedstrijd.

In het klassement van de Engelse eerste klasse rukt Man Utd voorlopig op naar de zesde plaats met achttien punten, terwijl Fulham de veertiende positie bekleedt met twaalf eenheden.

Bruno Fernandes schreeuwt het uit na de 0-1.© AP

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer