© Anadolu via Getty Images

Paul Onuachu maakt einde aan indrukwekkende zegereeks van Michy Batshuayi en co: Fenerbahçe verliest en zakt zelfs naar tweede plaats in Turkse Süper Lig

Trabzonspor heeft een einde gemaakt aan de indrukwekkende zegereeks van Fenerbahçe. Op het veld van Fenerbahçe werd het 2-3 voor Trabzonspor, na onder andere een goal van ex-Genk-speler Paul Onuachu. Michy Batshuayi kon als invaller het tij niet meer keren.

Maxime Caeyman

Negentien wedstrijden, negentien zeges. Dat was de ongelofelijke statistiek waarmee Michy Batshuayi en Fenerbahçe konden uitpakken. De leider in de Turkse eerste klasse was dus ongeslagen, tot zaterdagavond. Thuis tegen Trabzonspor moesten ze eindelijk nog eens hun meerdere erkennen in een tegenstander. Na 47 minuten stond Trabzonspor al 0-3 voor, na onder andere een goal van ex-Genkie Paul Onuachu. Dušan Tadić kon nog milderen tot 2-3, maar meer zat er niet meer in voor Fenerbahçe. Batshuayi mocht zeventien minuten voor tijd invallen.

Door de nederlaag is Fenerbahçe haar leidersplaats kwijt aan Galatasaray, dat 31 op 33 heeft. Batshuayi en co staan tweede met 30 punten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer