© Photo News

"Johnny Depp lijdt aan koopziekte", claimen zijn ex-managers in nieuwe rechtszaak

Johnny Depp en zijn ex-manager The Management Group (TMG) liggen al langer in de clinch. Zo heeft de acteur in april 2016 een rechtszaak aangespannen tegen TMG, omdat ze zijn geld slecht beheerd zouden hebben. In reactie daarop spande TMG een rechtszaak tegen Depp aan. “Het lijkt erop dat Johnny Depp lijdt aan koopziekte, dit kan bewezen worden door een psychologisch onderzoek”, verklaart TMG.

bapl

In de rechtszaak die TMG tegen Depp heeft aangespannen, doen ze hun boekje open over de koopziekte van de acteur. “Op het einde van onze samenwerking spendeerde hij 2 miljoen dollar per maand, waaronder 30.000 dollar aan wijn”, zegt het managementbedrijf. “Hij gaf overal geld aan uit, behalve aan het betalen van zijn belastingen.”

“Als ik 15.000 wattenstaafjes wil kopen, dan is dat toch mijn zaak”, zei Depp zo tegen The Washington Journal. Ook de reactie die Depp heeft op zijn buitensporige uitgaven, doet TMG vermoeden dat hij aan koopziekte lijdt. “Depp stoeft schaamteloos over zijn zinloze en extreme uitgaven, dit is nog meer bewijs dat hij een psychologisch probleem heeft”, verklaart TMG.

Johnny Depp moet nu een psychologisch onderzoek ondergaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer